За нас

Astrum е специјализирана компанија за изработна на софтверски решенија за вашиот бизнис. Ние нудиме широк спектар на решенија почнувајки од web презентации до деловни информациони системи. Нашата висока стручност, флексибилнност, конкуретни цени и управување со проекти се гаранција за висок квалитет на нашите решенија и продукти.

top